Waarom &LETINK?

JIJ STAAT VOOROP
Het helpen van ondernemers zit in mijn DNA. Daar word ik blij van. Met die mindset zorg ik voor inzicht en prikkelende informatie voor de ondernemer. Help ik mee om de quick-wins te behalen en bovenal verbetering van het rendement op de langere termijn. Gericht op de groei van het bedrijf, het vermogen èn de ondernemer.
Schouder aan schouder: jouw bedrijf/jij &LETINK.


EN IK STA AAN JE ZIJDE
Tijdens mijn loopbaan heb ik successen kunnen vieren, maar ook de pijn van mislukkingen mogen voelen. En daarbij “de kou van de eenzaamheid” ervaren. Wat voelde het goed om dan een sparringpartner te hebben die de vinger op de zere plek legde. Die er was voor mijn belang en niet voor dat van zijn eigen ego of portemonnee. Dat heeft me mede gevormd tot wat ik nu ben en nog meer; dat wat ik wil zijn. Mijn missie is om ondernemers te helpen hun dromen te herontdekken en hun bedrijven naar een hoger plan te tillen.

“Alleen ga je sneller,
samen kom je verder.”

-Onbekend

EEN RELATIE VANUIT VERTROUWEN
Ik krijg veel energie van ondernemers die aangeven door mijn hulp verder gegroeid te zijn dan dat ze zelf ooit hadden verwacht. Als bedrijf, maar ook als mens: meer winst, meer tijd en meer plezier. Door informatie relevant te maken, te spiegelen aan de besten uit jouw branche en vragen-achter-de-vraag te stellen, ontstaat er als vanzelf inzicht en overzicht. Daarvoor is een vruchtbare relatie tussen jou en mijzelf essentieel. Een relatie vanuit vertrouwen. Dat is de reden dat ik mijn klantenportefeuille evenwichtig wil houden, zodat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient.

“Alles wat je aandacht geeft groeit,
ook wat er al goed leek te gaan”.

-Onbekend

©Copyright 2016 - &LETINK - Webdesign: Web Made Easy